Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

BVP-ondersteuning

BVP-ondersteuning

Wordt u als opdrachtnemer gevraagd mee te doen in een Best Value Procurement-aanbesteding (BVP)? Quainfra begeleidt u in het gehele traject van a tot z.

BVP is een bewezen effectieve aanpak, die resulteert in wederzijdse helderheid en waarbij transparantie van kosten en proces centraal staan. Steeds vaker kiezen opdrachtgevers voor een BVP-opdrachtnemer, omdat zij niet de laagste prijs willen laten prevaleren, maar bij voorkeur kiezen voor het doorslaggevende effect van degelijke kwaliteit.

Quainfra mag zich sinds najaar 2015 als één van de weinigen gecertificeerd BVP-adviseur noemen. Als uw BVP-adviseur helpen we u als opdrachtnemer graag door het af te leggen traject heen om in de aanbesteding mee te kunnen dingen. Omdat wij exact weten op basis van welke voorwaarden inschrijvingen binnen een BVP-traject worden beoordeeld, kunnen we u uitstekend adviseren op welke onderdelen u punten kunt scoren. Bijvoorbeeld door duidelijk te maken hoe u de milieubelasting minimaliseert. Deze puntenscore wordt omgezet in een fictieve korting.


We bereiden u als opdrachtnemer verder goed voor op de interviews. Omdat we weten welke vragen zwaar wegen, zijn we in staat u zeer nauwkeurig toe te rusten op het vlak van inhoud, referentieprojecten en de juistheid van uw beweringen.

Wilt u kortom een serieuze gooi doen in een BVP-aanbesteding? Neem dan contact op met Quainfra en laat u adviseren.