Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Flexibel

Flexibel

Quainfra kan daarbij flexibel worden ingezet op specifieke onderdelen, maar ook in het gehele traject van productoriëntatie tot oplevering. Wilt u dat Quainfra meedenkt over het materiaal dat u voor de nieuwe rijweg het beste kunt gebruiken? Dan nodigen we fabrikanten uit en zorgen we dat er monstermateriaal beschikbaar komt. Tijdens een presentatie laten we u de mogelijkheden zien en informeren we vanuit uw perspectief over de voor- en nadelen. Desgewenst kunnen we in het vervolgtraject inkoopondersteuning bieden, zodat de gemeente gegarandeerd tegen de laagst mogelijke prijzen de beste producten in huis haalt.

Maar ook kunnen we namens de gemeente regie voeren op logistieke processen. We bieden de uitvoerder ondersteuning, zodat producten en materialen op tijd komen en voorraden gedoseerd op lokatie worden aangelegd. Dat voorkomt beschadiging en diefstal. We zien er op toe dat specials – denk aan betonbanden met speciale wassingen, inritbanden en stenen met specifieke kleurmetingen – ruimschoots op tijd worden besteld, in verband met hun afwijkende levertijd.

Bij de oplevering en het nazicht kan Quainfra optreden als belangenbehartiger van de gemeente. Is de kwaliteit zoals die door de lokale overheid is gewenst? Quainfra bemiddelt tussen aannemer en gemeente. Zijn de opleverpunten afgewerkt, dan treden we op als onafhankelijke partij tussen projectontwikkelaar en gemeente, zodat er minimaal beknibbeld wordt op de prijs.

Op die manier kan Quainfra van begin tot eind gemeenten van dienst zijn bij de inrichting van bouw- en infrastructurele projecten. Lokale overheden verzekeren zich daarmee van een efficiënt procesverloop en een duurzame uitvoering. Daarmee is de gemeente én op de korte én op de lange termijn mee gediend.