Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Als het op het onderhoud van uw buitenruimte aankomt, wilt u er niet te veel omkijken naar hebben. Een meerjarenonderhoudsplan, kortweg MJOP, voorziet in die behoefte. Quainfra kan u helpen zo’n MJOP op te stellen en uit te voeren. Sterker nog, met een MJOP beloven we u van a tot z te ontzorgen; gemakkelijk, zorgeloos en kostenefficiënt.

Van toegangspoort tot glasvezel
Met een meerjarig onderhoudsplan legt u een stevig fundament onder het planmatig onderhoud voor uw commercieel vastgoed. Het mooie is, Quainfra biedt u het volledige pakket, alles onder één dak, om welke facetten van uw vastgoedbeheer het ook gaat. Of het nu groenbeheer, slagbomen, het aanleggen of onderhouden van uw glasvezelverbinding of modificaties in de infrastructuur betreft, we nemen het u uit handen. Dat is Ontzorgen met een hoofdletter.

MJOP opstellen
Moet u een MJOP opstellen, maar ziet u er tegenop? Of vraagt u zich af of u alle risico’s en facetten wel in beeld hebt? Quainfra wil u graag uit de brand helpen. We brengen het benodigde onderhoud, inclusief onderhoudsfrequenties en de te verwachten kosten nauwkeurig in kaart, zodat u er geen omkijken naar hebt en dus ook nooit voor verrassingen komt te staan.

MJOP VvE
Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) biedt een meerjarenonderhoudsplan veel duidelijkheid en inzicht aan alle leden. Wel zo prettig. Quainfra denkt graag mee en stelt desgewenst een vrijblijvende en inzichtelijke MJOP-offerte op.