Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Tijdelijke buiteninrichting

Tijdelijke buiteninrichting

Beschikt u over een buitenterrein of een perceel in de nabije omgeving van een interessante locatie waar veel mensen komen? Denk bijvoorbeeld aan een festivalterrein, een voetbalstadion, een drukke stedelijke omgeving waar betaald parkeren geldt, of een locatie waar op korte termijn wellicht een supermarkt zal verrijzen. Dan kan het interessant zijn de bestemming van uw buitenterrein eens te (her)overwegen. Een zeer renderende investering zou bijvoorbeeld een commercieel parkeerterrein kunnen zijn.

Quainfra heeft een jarenlange ervaring op het gebied van (tijdelijke) buiteninrichting van dergelijke terreinen. Of het nu gaat om de aanleg van het parkeerterrein, de afrastering, een slagboomhuisje, of het creëren van een harde ondergrond, we zijn u graag van dienst. Van een eerste adviesgesprek tot en met de uiteindelijke oplevering zijn we bij het proces betrokken. We inventariseren uw mogelijkheden, verzorgen desgewenst contracten en vergunningen, onderhouden met alle betrokken partijen contact, managen en adviseren waar nodig, en zorgen voor een correcte administratie en financiële afhandeling.

Op die manier helpen we u uw perceel of parkeerterrein te vercommercialiseren, door ervoor te zorgen dat een leeg perceel of tot dan toe onbenut parkeerterrein u inkomsten gaat opleveren. Dat lijkt ons een uitstekende deal.