Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Uw vastgoed moet voor u werken, vinden we bij Quainfra. De wijze waarop wij onze dienstverlening op het gebied van vastgoedbeheer hebben ingericht, is daar volledig op afgestemd. We richten ons op alles wat zich ‘buiten de voordeur’ bevindt of afspeelt.

Alles op het gebied van boven- en ondergrondse infrastructuur, parkeergelegenheid, toegangssystemen, groen of wat u dan ook maar in uw buitenruimte aantreft, kunt u bij ons neerleggen. We voorkomen nare verrassingen en problemen lossen we op. Zo simpel kan het zijn.

Onderhoud en werkzaamheden aan uw buitenruimte dienen zich vaak op een onverwacht en dus ongewenst moment aan. Deugdelijk vastgoedbeheer kan u op dat vlak veel tijd, kosten en ongemak besparen. Als uw (interim) vastgoedbeheerder zijn we gewend preventief zorg te dragen voor de volledige buitenruimte en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan het (preventief) onderhoud van uw groene buitenruimte, de infrastructuur of, heel specifiek, de toegangspoort.

Neem vrijblijvend contact op. We vertellen graag wat Quainfra voor uw gebouwenbeheer en vastgoedonderhoud kan betekenen.